1. Opdag nye forretnings-muligheder med en øl i hånden

    Du kan ikke kede kunder til at købe dit produkt. Det er ofte prøvet. Men virker ikke. Kom frisk den 13. oktober og hør hvordan du kan få oplevelsesøkonomisk vækst.

    Arrangementet er afholdt

    “ÅBENT HUS”
    MØD BL.A. LEGO

    Kom og bliv inspireret af, hvordan LEGO arbejder med globale lanceringer digitalt. Vi giver lidt godt til ganen.

    Arrangementet er afholdt

    DIN JULEGAVE

    Traditionen tro har vi foræret din gave væk. Det blev en grillfest i traditionernes tegn for Kirkens Korshær.

    Se din gave her

  2. Traditionen tro har vi foræret din gave væk

    Hånden på hjertet. Vi kunne have valgt at give dig den helt traditionelle julehilsen med tre standard bordeauxer i gavekarton (og måske kunne vi endda have været lidt mere kreative end det). Vi tænker bare, at de penge nok kunne gøre mere gavn andetsteds. Derfor har vi valgt igen i år at bytte dine tre flasker til lidt nærvær og god mad, som vi giver til Kirkens Korshær. Sidste år dækkede beløbet en trykning af årsrapporten og en sommerfest for brugerne af varmestuen i Nørregade. Det var den anden sommerfest, vi har givet. Også i år var det til lige så stor glæde for os, som for brugerne.

    Se hvad sidste års gave gik til
  3. Det blev en grillfest i traditionernes tegn. Rødternede duge. Dansk mad på menuen. Fællessang og underholdning ved Ulrik Kehman. Glade mennesker. Trods lidt regn i ny og næ.

  4. Vi laver op til 50 kuverter hvert år. I år var maden traditionel med et tvist. Vi lagde ud med tre små stykker smørrebrød på pind. Sild og æg, lidt laks og så ­rejer med majo. Så var bunden lagt.

  5. Så fulgte flæskesteg på grill. Hjemmelavet rødkål i store gryder. Nye kartofler. Først forkogt, så ristet over grillens svage gløder. Og sovs, selvfølgelig. Brun sovs. Kogt på flæskeben. Ikke sauce, men sovs. For der var nok af den. Sådan skal det være.

  6. Brian Matzen hjalp os med æblegrøden til desserten og gjorde dermed vejen til en smuk æblekage lidt lettere for os. Æbler kogt med vanille, lagt sammen med makroner og håndpisket flødeskum på toppen. Og så hjemmebag til kaffen.

  7. Vi prøvede første gang i sommeren 2012. Gentog succesen i 2013. I 2014 bliver det en tradition. For også denne gang går din gave til at styrke samværet hos nogle af de mennesker i landet, som har mest brug for det. Vi kan ikke give meget. Men hver time tæller. God jul.